Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci: Jak snadno poznat 90 druhů
Detailní popis produktu
Je jich kolem nás mnohem víc, než si obvykle uvědomujeme. Chlubí se svými barvami, nabízejí své listy i plody. Ty, které nejsou jedlé, nám starosti nedělají, ovšem – mnohé po pozření mají jedovaté účinky. Které jsou které? Odpověď je někdy těžká, když rostliny jedlé, nepoživatelné a dokonce jedovaté jsou si často podobné – jako dvojníci. Chceme-li bylinky sbírat a uplatnit v kuchyni, musíme je znát. Tato kniha nabízí možnost, jak spolehlivě poznat 90 všeobecně rozšířených poživatelných planých rostlin a jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Kniha Vás tímto úskalím vede srozumitelně a s přehledem.
- Rok vydání: 2008
- Jazyk: Čeština
- Vazba: Vázaná
- Počet stran: 141
- Šířka balení: 12.5 cm
- Výška balení: 19 cm
- Hloubka balení: 16 mm
- Váha balení: 362 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář